PENAFIAN

Terma & Syarat

Nama yang disebut dalam benwahid.com ini adalah cadangan semata-mata hasil bacaan & artikel tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam laman ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami bukanlah pemilik asal antara artikel yang terdapat di dalam laman benwahid.com ini. Sekiranya ada artikel yang tidak bersesuaian dan melanggar etika, sila hubungi kami untuk permohonan penurunan.

Kami tidak memberi sebarang jaminan tentang kesempurnaan, keselamatan, kebolehpercayaan dan ketepat maklumat yang ada di laman web ini. Keselamatan adalah tanggungjawab pengunjung itu sendiri ketika melayari dan mencari maklumat melalui laman ini.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Sekiranya ada mana-mana artikel yang mengganggu-gugat mana-mana pihak, mohon hubungi kami.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone